06 - 19 77 46 74

info@damaste.nl

Laura Pladdet

Laura Pladdet

Lieve ‘Queenies’,

Ik ben Laura Pladdet en woon hier in Twello. In mijn mooie carriere heb ik al zoveel verschillende werkzaamheden uit mogen voeren voor anderen, waar ik altijd vol overgave en met plezier heb gewerkt. Tijdens een zomersessie bij La Vita paarden coaching in Gorssel in 2020, ben ik mij bewust geworden van wat ikzélf graag wil doen en opbouwen, met een passie die ik elke dag zou kunnen uitvoeren.

Met als resultaat dat ik vlak daarna de bondsopleiding Wellnessmassage in Apeldoorn ben gaan volgen, welke ik uiteindelijk heb afgerond met een Master en meerdere andere cursussen. Uiteindelijk ben ik nu Massagetherapeut! Het voelt ge-wel-dig!

In de Corona-periode ben ik doorgegaan met de voorbereidingen voor de start van een eigen massagepraktijk. En per 3 maart 2021 ben ik officieel begonnen. Bewust heb ik de keuze gemaakt om alleen dames (Queens) te masseren. Het is voor mij van belang dat je je als vrouw volledig veilig en vertrouwt voelt onder mijn handen.

Inmiddels al een aantal massagecursussen aan het lijstje toegevoegd en voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd. Het geeft me plezier en voldoening. Wanneer kom jij het ervaren? Ik zie je graag!

Lieve groet, Laura

Adres

Massagepraktijk Damasté

Damastbloem 9

7392 AP Twello

Mobiel: 06 – 1977 4674

Openingstijden

Je mag altijd een berichtje sturen, mailen en / of bellen om een afspraak te maken op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

Contact

Het is prettig om een afspraak te maken, voordat je komt.

Er wordt altijd rekening gehouden met de corona-maatregelen.