06 - 19 77 46 74

info@damaste.nl

Laura Pladdet

Gezicht

Geef jezelf een mooie en gezonde glow met één van de meest ondergewaardeerde beautybehandelingen ooit; de gezichtsmassage. Door middel van zachte strijkingen en knedingen door behendige vingers wordt de bloedcirculatie en collageenproductie gestimuleerd en worden celprocessen in werking gezet. Bovendien gaat deze massage ook nog de strijd aan met rimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes. Deze simpele, maar effectieve gezichtsmassage is ideaal wanneer je je huid in de winter toch die zomerse glow wilt geven of als voorbereiding op een lange avond uit!

Wat kun je verwachten van een gezichtsmassage?
Tijdens de massage worden er verschillende technieken gebruikt, waaronder zachte strijkingen, knedingen en aanrakingen. Je gezichtsmassage begint vaak bij de kaaklijn en zal via de wangen omhoog bewegen naar oren, neus, ogen, slapen en ten slotte het voorhoofd. Ook wordt vaak de hoofdhuid meegenomen in deze fijne massage. Bewegingen zullen afhankelijk van het gebied zachter of wat harder zijn, om zo de bloedcirculatie op gang te brengen en rimpels te verminderen. De massage zal ook helpen om de poriën te openen en onzuiverheden makkelijker te kunnen verwijderen. Heb je een heftig weekend of slechte nacht achter de rug? Dan heb je geluk, de gezichtsmassage helpt namelijk ook om wallen, gezwollen oogleden en andere vochtophopingen in het gezicht te verminderen. Ben je nog steeds niet overtuigd? Het masseren van de kaaklijn en kin helpen je ook nog eens om huidverslapping en de welbekende onderkin tegen te gaan.

Je kunt deze fijne gezichtsbehandeling dus zelfs in je lunchpauze boeken. Wil je een langere gezichtsmassage? Dat kan natuurlijk altijd.

Feel & breath

Goed om te weten
Ik zal er niet omheen draaien, je gezicht wordt tijdens een gezichtsbehandeling grondig onder handen genomen. Het kneden, knijpen en wrijven zal dan ook zeker zijn sporen nalaten. De huid kan na een behandeling dus wat vlekkerig zijn of roodheid vertonen, maar heeft wel meteen die gezonde glow.