06 - 19 77 46 74

info@damaste.nl

Laura Pladdet

Stoelmassage

For Kings & Queens

De duidelijke effecten van stoelmassages zijn op fysiek en psychologisch niveau zichtbaar. Verlaagde bloeddruk, verlaagde hartslag, minder kans op koorts en verkoudheid, minder hoofdpijnklachten, minder stresshormoon in het lichaam, minder lage rugpijn en beter slaapgedrag.
Maar ook op psychologisch niveau werpt het zijn vruchten af: vermindering van angstgevoelens, minder kans op depressie, betere concentratie, meer ontspannen, verminderde ervaring van stress, betere alertheid.

Werkdruk

De stress die werkdruk met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen. Doen we dat niet, dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde houding leiden tot verzuim en klachten als hoofdpijn, stijve nek of schouders, rugklachten, pijnlijke gewrichten en RSI.

Ontspanning

Gebleken is dat een stoelmassage op regelmatige basis, klachten vermindert en helpt voorkomen. Onze stoelmassages zijn een welkome afwisseling tijdens een drukke werkdag. In 15-20 minuten kun je ontspannen en weer opladen. De massage brengt lichaam en geest in balans. De ultieme ontspanning voor je werknemers.

Voordelen

Ervaring wijst uit dat het beste resultaat bereikt wordt bij een minimale frequentie van 2 stoelmassages per maand. Al na enkele behandelingen voel je het verschil. Zo blijkt dat een massage de hoeveelheid witte bloedcellen in het bloed verhoogd. Witte bloedcellen helpen om infecties en virussen te bestrijden. Ook verlaagt een massage het stresshormoon.

Titel

Fiscaal voordeel

Stoelmassages voor bedrijven zijn fiscaal aftrekbaar indien voldaan wordt aan de volgende criteria:

U hebt als werkgever een arboplan.

De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.

De massage vindt tijdens werktijd plaats.

Kosten & Baten

Een ziektedag kost een bedrijf gemiddeld € 280,- per werknemer. Personeel is het kostbaarste ‘kapitaal’ van een onderneming. Omdat voorkomen beter is dan genezen, is goed onderhoud eenvoudigweg het beste.

De service van Massagepraktijk Damasté leveren u dan juist geld op! Bel vandaag nog voor de mogelijkheden.