06 - 19 77 46 74

info@damaste.nl

Laura Pladdet

Ben je op zoek naar een massage op maat?

Dit is met name uitermate geschikt voor dames die moeilijk op hun buik kunnen liggen, zoals zwangere dames, mensen met een dikke buik of grote borsten. En een absolute aanrader voor dames die bijvoorbeeld een operatie aan hun borsten of buik hebben ondergaan en lastig op hun buik kunnen liggen. De druk die men normaal gesproken zou voelen als je op je buik ligt, wordt weggenomen doordat er inkepingen zijn gesneden in de massagebank, waardoor de druk wordt weggenomen.

Ben je bijvoorbeeld geopereerd aan je borsten vanwege een borstverkleining, borstvergroting of borstkanker, dan val je met dit gedeelte in een inkeping, waardoor de rest van je lijf wel op een zachte mat ligt, en het gedeelte dat geopereerd is, valt precies in de inkeping.

Wellicht heb je een buikoperatie gehad? Of voel je je niet fijn als je op je buik ligt, dan ervaar je door middel van deze mat, dat de druk er niet is.

Daarnaast wordt je gemasseerd met heerlijke, warme massage-olie van Volatile, met lavendel en geranium, welke je lijf en geest volledig ontspant.

Op deze manier, kan je vol overgave genieten van een massage, zonder dat je gehinderd wordt door enige druk of pijn.

Heb je vragen? Of wil je deze massage op maat een keer uitproberen? Laat het mij weten. Bel mij voor meer informatie of stuur me een email.

Massage op maat

Aanbevolen artikelen