06 - 19 77 46 74

info@damaste.nl

Laura Pladdet

Sinds deze week gebruik ik nieuwe massage-olie van Volatile, Lavendel en Geranium. Zachte olie welke jou helpt om een vermoeid en gespannen lichaam te ontspannen. Deze olie verwarm ik in een speciale verwarmer, waarbij het aroma en de warmte van de olie jouw lichaam ontspant.

Als je dan bijvoorbeeld een full-body massage van 1,5 uur boekt, dan ervaar je hoe fijn de olie is om te ruiken en om aan te voelen.

En geloof me, het is het waard! Zowel lichaam als geest ontspannen met een stevige massage, werkelijk van top tot teen. Je rug, nek en schouders worden als eerste gemasseerd. Door de hoofdmassage voel je jezelf nog dieper in de bank zakken. Dan neem ik je armen mee, samen met je handen. De achterkant van je bovenbenen en kuiten voelen de kracht van laten het complete plaatje weer stromen. Nadat je bent omgedraaid, ga ik verder met de je schouders en het bovenste gedeelte van je borstkas. Na de stevige massage van de bovenkant van je benen, zak ik verder af en eindig ik met een overheerlijke voetreflexmassage.

Hierna ben je compleet onstpannen en wil je eigenlijk direct je warme bedje in. Slaap lekker. 😉

Kom jij deze nieuwe massage-olie van Volatile ook uitproberen? Bel, app of mail mij voor een afspraak.

Aanbevolen artikelen